Optimering af webstedets hastighed

Optimering af webstedets hastighed

Optimering af webstedets hastighed

Tjenester til optimering af webstedshastighed er afgørende for god SEO. Hvis du ikke sikrer, at dit websted indlæses hurtigt for de besøgende, vil dit websted sandsynligvis miste konverteringer og indtægter. Næsten halvdelen af de personer, der søger på nettet, vil ikke vente tre sekunder på, at en side indlæses, før de springer videre til et andet websted. Er dit websted hurtigt nok til at holde på brugerne? Hvis ikke, kan optimeringstjenester til optimering af webstedshastighed fra Freseo hjælpe dig.

Er dit websted bygget til hastighed?

Vil du forbedre brugeroplevelsen og placeringen af dit websted ved at forbedre din websteds hastighed? Freseo kan hjælpe dig. Vi tilbyder tre separate serviceplaner til optimering af websidehastighed, der kan hjælpe dit website med at indlæse med tophastigheder. Nogle af de effekter, du vil se efter implementering af vores tjenester, omfatter nedsat afvisningsrate og forlænget tid på siden.

Derudover vil du også se en stigning i konverteringer og endda indtægter år for år.

Optimering af webstedets hastighed
Forskellen mellem sidehastighed og webstedshastighed

Forskellen mellem sidehastighed og webstedshastighed

Sidehastighed og webstedshastighed vedrører begge, hvor hurtigt indholdet på dit websted indlæses, men der er en teknisk forskel mellem de to udtryk.

Sidehastighed henviser til, hvor hurtigt indholdet på en specifik side indlæses. Det kan defineres som enten:

Sideindlæsningstid: Hvor lang tid det tager at vise en sides indhold fuldt ud
Tid til første byte: Hvor lang tid det tager en browser at modtage den første byte af oplysninger fra din server
Webstedshastighed er en måling af, hvor hurtigt hele dit websted indlæses. Den beregnes ved at tage den gennemsnitlige sidehastighed for en stikprøve af sidevisninger på dit websted.

Webstedshastighed er et mere generelt udtryk, der bruges til at beskrive, hvor hurtigt dit websted indlæses, og kan også bruges som et synonym for webstedshastighed.

Sidehastighed, webstedshastighed og webstedshastighed er nært beslægtede begreber, og de har alle indflydelse på dit websteds brugeroplevelse og placeringer.

Hvorfor er tjenester til optimering af webstedshastighed vigtige for succes på webstedet?

Simpel! Det er ikke kun det, som dine besøgende ønsker – det er også det, som Google ønsker. Der er en sammenhæng mellem sidehastighed og SEO, og det er præcis derfor, at dine sider skal indlæses hurtigt.

Googles vigtigste opgave er at give brugerne de søgeresultater, der passer bedst til deres forespørgsler. Søgemaskinerne skal ikke kun vise sider med indhold, der passer bedst til brugerens forespørgsel, de vil også gerne vise websteder, der giver en god brugeroplevelse. Og du har gættet det – sidehastighed er en del af en god brugeroplevelse.

Andre brugeroplevelsesfaktorer omfatter ting som læsbarhed og nem navigation.

Sider, der indlæses hurtigt, appellerer til de besøgende på webstedet, mindsker afvisningsprocenten – en anden indikator for Google, om dit websted er godt eller ej.

Når dit websted indlæses langsomt (det tager mere end 3 sekunder at indlæse det fuldt ud), bliver brugerne frustrerede og forlader dit websted for at finde et, der giver dem de oplysninger, de har brug for, hurtigere.

Hvis brugerne konsekvent hopper fra dit websted, vil Google begynde at lægge mærke til det, og du vil se et fald i søgemaskinernes placering. Det skyldes, at Google ser en sammenhæng mellem en høj afvisningsrate og en dårlig brugeroplevelse, så de efterfølgende taber dig på ranglisten.

Hvis brugerne ikke bliver længe nok på dit website til at læse dit indhold, konkluderer Google, at det ikke må være et særligt godt website. De (eller de besøgende på dit websted) ved ikke, at du måske har et af de bedste websteder med det bedste indhold derude, men at din langsomme indlæsningstid forhindrede dem i at opleve dit websted.

Det gør sidehastigheden endnu mere afgørende. Websitetshastighed kan forhindre brugerne i at komme ind på dit websted i første omgang, hvilket betyder, at de ikke lærer om din virksomhed, ser dine produkter og tjenester eller læser dine informative, gavnlige oplysninger. Frem for alt vil de ikke konvertere.

Er mobil involveret?

I januar 2018 annoncerede Google sin Speed Update, som siger, at mobilhastighed nu er en rankingfaktor. På grund af dette kan både dine placeringer på desktop og mobil ændre sig på grund af webstedets hastighed.

Det betyder, at når man beskæftiger sig med optimering af webstedshastighed, er det afgørende også at have mobilen i tankerne.

Optimering af sidehastighed til mobile enheder fungerer på samme måde som på en desktop. Og selvfølgelig vil du gerne sikre dig, at dit websted er mobilresponsivt i første omgang! Det betyder, at dit websted også er effektivt og nemt at bruge på mindre skærme!

4 faktorer, der bidrager til langsom indlæsningstid


Der er mange faktorer, der kan bidrage til langsom indlæsningstid, herunder:

1. Sløset HTML-kodning

En sikker måde at sikre, at dine sider indlæses langsomt, er ved at have en sjusket HTML-kode på bagsiden af dit websted.

HTML-koden er det, der fortæller din side, hvordan den skal se ud, når brugerne ser den på dit websted. Koden består af alle mulige tags, der fortæller siden, hvordan den skal fungere, og hvad den skal gøre.

Hver side på dit websted vil have en side med kode, og jo større og mere komplekst dit websted er, jo mere kompleks vil din kode være. Det er her, at det bliver nemt for din kode at blive rodet og sjusket.

For at dine sider kan blive indlæst hurtigt, er det vigtigt at sikre, at der ikke er ekstra tags, og at alt er refereret korrekt. Ellers vil det tage længere tid for serveren at læse koden – hvilket giver et langsomt indlæsende websted.

2. Kæmpe, uoptimeret grafik

At inkludere grafik på dit websted er afgørende for at give en god brugeroplevelse. Når du f.eks. tilbyder en hel side med oplysninger, er det vigtigt at bryde alle disse oplysninger op med nogle billeder, grafik eller video for at sikre, at læseren ikke keder sig.

Men alle de klokker og fløjter, som du kan tilføje til siderne på dit websted i form af grafik og videoer, kan tynge dit websted og få det til at indlæse langsomt.

Store billeder i høj opløsning er en af de største årsager til langsom indlæsning af sider.

Så hvordan sikrer du, at dit websted giver en god brugeroplevelse med grafik, samtidig med at du holder sidens indlæsningstid hurtig? Optimer din grafik!

Overvej at bruge et værktøj som Kraken.io til at komprimere dine billedfiler, så de ikke er så omfangsrige. Det ændrer ikke billedets visuelle størrelse, men kondenserer filstørrelsen, så det ikke tager så lang tid at indlæse på dit websted.

tip, hold dig væk fra TIFF- og BMP-filer og brug JPG- og PNG-filer

3. For mange omdirigeringer

Redirects opstår, når du ønsker at erstatte alle links til en gammel webside med henvisninger til en ny webside. Redirects er kodestykker, der er placeret i din .htaccess-fil på serveren, og du kan oprette så mange som du har brug for, når du udskifter gamle sider på dit websted.

Men når du har masser af redirects på den samme side, tager dit websted tid til at henvise til .htaccess-filen for at finde ud af den nye placering af, hvor linket peger hen. Dette svarer i princippet til at indlæse links to gange på din side, hvilket øger indlæsningstiden for siden.

4. Serverplacering og ydeevne

En af de nemmere faktorer at forstå – jo længere væk din server er, jo længere tid tager det dit websted at indlæse. Når det er sagt, er det vigtigt at være opmærksom på, hvor din server er placeret. Hvis din virksomhed f.eks. er baseret i USA, skal du ikke vælge en server i Kina.

I forhold til serverens ydeevne vil du gerne sikre dig, at du har en webhosting-tjeneste af høj kvalitet. Sådan fungerer det:

En bruger indtaster din URL i sin søgelinje eller besøger dit websted fra en søgemaskine som Google
Deres browser meddeler din server, at de forsøger at besøge dit websted, og beder om alle de oplysninger, der er nødvendige for at besøge din side
Hvis din server er af høj kvalitet, vil oplysningerne komme hurtigt frem.
Kvaliteten af din server afhænger af, om den er delt eller dedikeret:

Er du på en delt server? Hvis ja, deler du serverplads med et andet websted og deres trafik.
Er du på en dedikeret server? Hvis ja, kan du sikre dig, at du ikke deler websteds trafik med et andet websted. Når du er på en dedikeret server, vil du have en meget hurtigere indlæsningstid.

2 værktøjer til optimering af webstedet, der kan hjælpe med sidehastighed

Spekulerer du på, hvordan du kan komme i gang med at optimere hastigheden på dit websted? Her er et par af vores foretrukne værktøjer til weboptimering, som kan hjælpe dig med at måle sidens hastighed på dit websted og finde ud af, hvad du skal gøre for at forbedre den.

1. Google Search Console

Når det kommer til gratis værktøjer til at hjælpe dig med at optimere hastigheden på dit website, er Google Search Console nok det bedste af de bedste. Det giver dig alle de værdifulde oplysninger, du har brug for til at måle din websteds trafik i dybden, forstå din hjemmesides ydeevne og rådgive dig om, hvordan du kan løse de mest fremtrædende problemer på dit website.

Google har for nylig tilføjet rapporten Core Web Vitals til Google Search Console. Core Web Vitals (CWV) er et sæt målinger, som Google for nylig har indført for at måle brugeroplevelsen. De tre web vitals er:

Largest Contentful Paint (LCP) måler den tid, det tager sidens hovedindhold at blive synligt i forhold til det tidspunkt, hvor siden begyndte at blive indlæst.
First Input Delay (FID) måler load responsivitet ved at beregne tiden fra en bruger først interagerer med en side til den tid, browseren kan reagere på denne interaktion.
CLS (Cumulative Layout Shift) måler den visuelle stabilitet, eller hvor meget layoutet af en side uventet flytter sig.
skærmbillede af Google Search Console

2. Pingdom

Pingdom giver et væld af oplysninger, når det kommer til optimering af sider. For det første giver den rapporter, der er opdelt i fire sektioner. Den giver dig oplysninger som en præstationsgrad, sidens historik, en analyse og meget mere. De giver også forslag til, hvor du kan foretage forbedringer på dit websted.

Hvis du er interesseret i at få indsigt i hastigheden på dine websites fra forskellige steder i verden, kan du med Pingdom måle din sidehastighed fra Dallas, Melbourne, San Jose og Stockholm, Sverige. Dette er yderst nyttigt, hvis du har kunder rundt om i verden.

Har dit websted brug for hjælp med hensyn til sidehastighed?

Hvis din afvisningsprocent er høj og din konverteringsrate er lav på grund af et langsomt indlæsende website, kan Freseo hjælpe dig. Der er masser af tjenester inkluderet i hver af vores planer for optimering af sidehastighed, og de kan hjælpe dit website med at nå sit højeste potentiale.

Her er nogle af de tjenester, der er inkluderet i en af vores planer for optimering af sidehastighed:

Dedikeret projektkontaktpunkt

Hos Freseo mener vi, at du bør have et kontaktpunkt, der holder fast i hele kampagnens længde. Hvorfor? På den måde ved du altid, hvem du taler med. Din kontaktperson vil kende og forstå din kampagne, og du behøver ikke at blive stillet om til tre forskellige personer for at få svar.

Vi ønsker at sikre, at du får den allerbedste service, og for at gøre det sikrer vi, at du har en kontaktperson, der kan besvare alle dine spørgsmål, opdatere dig om din kampagne og meget mere.

Projekt webudviklere

Optimering af hjemmesidens hastighed er en proces – det sker ikke fra den ene dag til den anden. Der er en masse projekter bag kulisserne, der foregår for at sikre, at din sidehastighed er bedst mulig. Til at klare opgaven har vi webudviklere ansat, som sikrer, at arbejdet bliver gjort rigtigt.

Revision af den nuværende serverkonfiguration

For at forstå, hvad din side har brug for for at være hurtig, tager vi en audit af din nuværende serverkonfiguration. Derfra vil vi afgøre, hvad der skal forbedres for at få dit websted til at køre hurtigere.

“Om nødvendigt” grundlag

På et “hvis det er nødvendigt”-grundlag kan vi gøre følgende:

optimering af websted/CSS
Kombinere CSS- og Javascript-filer
Gzip-komprimering
Caching opsætning og/eller konfiguration
Optimering/reduktion af antallet af redirects
Og mange flere.

Hvorfor skal du arbejde med Freseo til dine behov for optimering af sidehastighed? Se de resultater, som vi typisk kan opnå for vores sidehastighedskunder.

Hvor meget koster optimering af webstedets hastighed?

Startup

$99 / month
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Startup

$99 / month
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Startup

$99 / month
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Kom i gang i dag!

Hvis du ønsker at skabe resultater for din virksomhed og samtidig arbejde med en prisbelønnet virksomhed, er Freseo her for dig. Du er velkommen til at kontakte os online, eller ring +45 42417929 for at tale direkte med en specialist!

Summary
Optimering af webstedets hastighed
Service Type
Optimering af webstedets hastighed
Provider Name
Freseo,
Krohaven,Hornsyl,Region Midtjylland-8783,
Telephone No.+45 42417929
Area
Denmark
Description
Tjenester til optimering af webstedshastighed er afgørende for god SEO. Hvis du ikke sikrer, at dit websted indlæses hurtigt for de besøgende