typewriter, paper, copy writing-5469733.jpg

Effektive pressemeddelelser

Få opmærksomhed på internettet

Forbedre kvaliteten af dit indhold

5 væsentlige funktioner i forbindelse med skrivning af pressemeddelelser:

Offentliggørelse og fremme af et nyt websted

Fremme nye produkter

Lancering af visse produkter, produktlinjer, tjenester osv.

Formidle din virksomheds ledelses mening eller holdning til et spørgsmål af offentlig interesse

Formidling af alle de positive aspekter omkring din virksomhed

Priser, anerkendelser, deltagelse i og endda tilrettelæggelse af arrangementer, sponsorater osv.

Offentliggørelse af interne og eksterne aspekter af din virksomhed

Underskrivelse af aftaler, nye kontrakter, nye partnerskaber.

Skrivning og udsendelse af pressemeddelelser

Ønsker du at gøre din virksomheds seneste nyheder kendt af et bredt publikum med den rette segmentering og med det bedst mulige brand image? At skrive en pressemeddelelse er en af de mest velegnede handlinger, fordi det giver enhver virksomhed mulighed for at kommunikere de vigtige milepæle om din aktivitet, som er af interesse for din målgruppe.

Internettet og de nye informationsteknologier er langt fra en forældet teknik, men har bidraget til at genopfinde det traditionelle koncept for pressemeddelelser og pressemeddelelser for at tilpasse det til det digitale sprog og gøre det til multimedieindhold takket være konsolideringen af det sociale web.

finger, touch, hand-769300.jpg

Hvilke oplysninger er egnede til at blive spredt i pressemeddelelser?

Selv om dette indholds karakter er klart informativt, råder FRESEO sine kunder til at indfange dette relevante faktum på den mest attraktive og nyhedsværdige måde.

Målet er intet andet end at tilbyde et informativt indhold af høj kvalitet, der også imødekommer offentlighedens interesser og formår at vække deres interesse for det brand, der udsender pressemeddelelsen.

Med lidt fantasi kan vi skrive og sende pressemeddelelser, så vi kan informere om:

  • Lancering af nye produkter og tjenester.
  • Deltagelse i arrangementer, kongresser, konferencer eller andre initiativer af relevans for virksomhedens aktiviteter.
  • Fremme af lodtrækninger, konkurrencer eller initiativer, der kræver borgernes deltagelse.
  • Annoncering af aftaler, faglige inkorporeringer, nye samarbejder, priser og resultater.

Mulighederne er uendelige! Når vi skriver digitale pressemeddelelser, skal vi desuden ikke kun forme idéer med de rigtige ord. Billeder, grafik eller links anvendes også i deres udformning for at give så mange oplysninger som muligt.

Faktisk gælder SEO også for at skrive pressemeddelelser og pressemeddelelser i internetalderen. Webpositer’s team af tekstforfattere skriver disse tekster under hensyntagen til nøgleordene for din aktivitet og inkluderer i indholdet optimerede kvalitetslinks til din side med det formål at fremme din virksomheds positionering i søgemaskinerne. Hver detalje tæller!

5 grundlæggende fordele af skrivning og offentliggørelse af pressemeddelelser

Når vi skriver en pressemeddelelse, er det vores mål at nå ud til så mange mennesker som muligt med vores nyheder. Hvis vi opnår dette med interessante oplysninger, øger vi chancerne for, at andre medier vil dele nyheden, og den vil få større relevans.

Spredningen af din pressemeddelelse på forskellige websteder og portaler vil fremme mediedækningen af denne information ved at opnå relevante links fra kvalitetskilder, hvilket er afgørende for din linkbuilding-strategi. Desuden indeholder pressemeddelelser links til dit websted, hvilket øger chancerne for, at flere brugere når frem til dit websted fra meget forskellige websteder.

Ved at skrive pressemeddelelser tilbyder vi den officielle version af en specifik begivenhed, som vi er interesseret i at kommunikere til journalister og målgrupper. Desuden suppleres pressemeddelelser med data og endda bilag, oplysninger, som fagfolk kan henvise til i forskellige medier.

Resultater, nyheder, priser eller aftaler er essensen af en virksomhed, der vokser dag for dag, og internettet er det perfekte scenario til at formidle et professionelt og initiativrigt brand image blandt vores målgruppe.

For at nå dette vigtige mål er det afgørende at sikre, at udgivelsen tiltrækker sig opmærksomhed fra så mange mennesker som muligt.

Ønsker du at gå videre til praksis? Det er perfekt. Hos Webpositer er vi specialister i at skrive og sende pressemeddelelser på internettet, så vi tilbyder dig personlig rådgivning, så dine pressemeddelelser passer til det brand image, du ønsker at udstråle, og når ud til flest mulige mennesker.