Design af Online Shop

Udvidelse af dit marked og skabelse af nye jobmuligheder

Specialister i Online Shop Design i Danmark

Vi implementerer en online salgskanal, der giver din virksomhed mulighed for at udvide sit marked og generere mere salg.

Onlinesalg er en af de hurtigst voksende sektorer i landet. Vi implementerer og administrerer en ny kanal for din virksomhed, der giver dig mulighed for at nå nye markeder og sælge mere, forbedre opfattelsen af dit brand og bedre styre din virksomhed. Gennem denne nye kanal kan du få et præcist kendskab til afkastet og resultaterne af enhver kampagne gennem salg.

shopping, visa, business-4538982.jpg

Vores tjenester omfatter bl.a.:

 1. Udvikling af virtuelle butikker
 2. Implementering af betalingsgateways (Visa, MasterCard, Amex, Paypal, Payu, osv.)
 3. Integreret forvaltning af din e-handel (administration, annoncering, positionering osv.)
 4. Nøglefærdige løsninger via vores platform.

Administration af virtuelle butikker

Vi tager os af håndteringen og forvaltningen af din online shop og holder den altid opdateret og i optimale forhold, så den kan blive en kanal, der driver væksten i din virksomhed. Vores e-handelsteam vil bl.a. stå for følgende funktioner:

 1. Hold din online shop opdateret med hensyn til produkter og kategorier.
 2. Udfør de nødvendige tiltag for at øge strømmen af besøgende til din online shop.
 3. Fremme alle produkter i butikken effektivt.
 4. Analyser og overvåg løbende din e-handelskanal og dens resultater.
online shopping, credit card, ecommerce-6567977.jpg
ecommerce, online sales, sales-1706103.jpg

Administrer dine online shops i Danmark eller andre steder i verden.

Gennem vores CMS (Content Management System) kan du få fuld kontrol over din onlineshop. Vores platform er også kompatibel med mobile enheder, så uanset om du befinder dig i Danmark eller i udlandet kan du administrere din e-handel fra din mobil. Blandt dens funktioner er:

 1. Forvaltning af ordrer og bestillinger
 2. Forvaltning af kategorier og produkter
 3. Opsætning af markedsføringskampagner via rabatkuponer
 4. Rapporter om præstationer efter dato osv.

Bedre onlinebutikker = højere salg

De bedste online shops er ikke kun dem, der ser bedst ud, men også dem, der er i stand til at generere flest forretningsmuligheder, og derfor er synlighed af høj kvalitet afgørende, hvilket er grunden til, at vores udvikling af online shops overvejer:

Seo Optimeret Online Shop

Vi overvejer al udvikling under SEO-standarder, da det er en af de vigtigste online salgskanaler og en af de mest konverterende.

Virtuelle butikker tilpasset til mobiltelefoner

Virtuelle butikker tilpasset til mobiltelefonerEn stor del af onlinesalget genereres fra mobile enheder. Vi ønsker, at dine kunder skal kunne foretage køb fra deres smartphone uden besvær.

CMS til e-handel

En stor del af onlinesalget genereres fra mobile enheder. Vi ønsker, at dine kunder skal være i stand til at foretage køb fra deres smartphones uden besvær. CMS online butikker CMS til e-handel Vi ønsker, at du skal have fuld kontrol over din online shop, uanset om du administrerer den fra Peru eller fra et andet sted i verden. Til dette formål udvikler vi et brugerdefineret CMS.

Betalingsgateway

Vi leder efter de bedste online betalingsalternativer og foreslår, hvilket alternativ du skal bruge afhængigt af din målgruppe. Vi kender dem alle: Payu, Stripe, Paypal osv.

UX/UI E-handel

Vi forsøger at give dine brugere den bedste online shoppingoplevelse, og derfor forbedrer vi altid den oplevelse, der genereres i onlinebutikken, for at forbedre den.

Har du lyst til at starte et projekt med os?

Vi søger alle virksomheder, der ønsker at udvikle digital markedsføring i DANMARK.